小学英语3-6年级作业本答案!!!!

[ 5712 查看 / 11 回复 ]

三年级
Unit 1
1
2. 5  4  1  2  3

2
2. 3  2  6  5  4

4
2. 2  3  1  4  5

5
1. 3  6  1  4  5  2

Unit 2
3
1. 1  5  4  3  2

4
1. 1  3  5  2  6  4
2. 1) D    2) A    3) C    4) E    5) B

Unit 3

1. 3  1  5  4  2

Recycle 1

1. 2  4  6  1  3  5

Challenge 1
5. 1  4  2  5  6  3
6. 2) mouth  3) school  4) bag    5) red    6) book
7. 1) purple    2) orange    3) green    4) pink

Unit 4
2
2. 3  5  4  6  1  2


2. 2  4  3  4

5
2. 100  3  2

Unit 5
4
1. 3  4  2  1

5
2. 1) ④    2) ⑤    3) ③④  4) ⑤⑥

Unit 6
1
1. 4  6  2  3  5  1

2
1. 2) 9    3) 10    4) 7    5) 1    6) 5

3
1. 1) 110  B    2) 120  C    3) 119  A    4) 121  E    5) 96315  F    6) 114  D

6
2. √  ×  ×  √  √

Recycle 2

1. 2  4  6  1  5  3
2. 6  3  1  5  2  4

2
1. bird

Challenge 2
3. F  B  A  G  C  D  E
6. C  A  B  F  D  E
8. 1) pen    2) kite    3) school    4) juice    5) doll    6) elephant
12. 1) ACB    2) CBA    3) ACBD    4) BACD    5) BACDE



四年级
Unit 1
1.
1. 2  2  8  20  40  4  6
2. 2  4  1  3
3.横向:board,  window,  door,  picture,  classroom
  纵向:desk,  chair,  light

2
1. 1) A  C      2) C  A      3) B  B
2. B  C  A  D

3
2. Ee  Cc  Bb  Aa  Dd
3. √  ×    √

4
2. computer teacher's desk  light wall fan  picture, classroom  door board  picture

5
1.1)哭脸  2)笑脸    3)笑脸    4)哭脸
2. D  C  B  A     
3. B

6
1. 1) Ff      2) Gg      3) Cc      4) Ii      5) Bb      6) Hh
2. √  ×  ×  √

Unit 2
1
1. 15  9  11  14  12  24  17     
2. E  A  C  B  D

2
1. 1)×  2)√    3)√  4)×     
3. 5  4  3  2  6

3
3. bag  pencil  pen

4
1. 1) 20    2) 15    3) 42    4) 23    5) 45    6) 7    7) 40    8) 8    9) 30
3. 2) 18  20      3) 39  41      4) 31  33    5) 16  18      6) 44  46

5
1. 1)A  2)A  3)B  4)A     
2. A  D  C  B

6
1. 1) B, pencil-case      2) A, book      3) A, ruler      4) A, pencil      5) B, bag

Unit 3
1
1. 1)B  2)A  3)A  4)B
2. 1)×  2)√  3)√  4)×  5)×

2
1.1)哭脸  2)笑脸  3)哭脸
2. 1)C  2)A  3)B

3
1. umbrella  under  USA  snake  teacher  tiger  vest  van
3. teacher  pencil  student  ruler

4
1. 1)A    2)B    3)B  4)A       
3. 1)Yes  2)No  3)No  4)Yes

5
1. 1)A  2)B       
2. B  C  A     
3. He  boy  He  small  big,  He  sports  His  Ben

6
2. 1)girl  2)boy  3)friend  4)teacher  5)student     
3. 1)笑脸  2)笑脸    3)哭脸  4)哭脸

Recycle 1
1
1. 2  4  1  3  6  5
3. bag  book  ruler  pencil  teacher  student  boy  girl

2
2. 15  56  35  48  18

Challenge 1
1. 1)笑脸  2)哭脸  3)哭脸  4)笑脸  5)笑脸
2. 1)C  2)A  3)B  4)C  5)C
3. 1)×  2)×  3)×  4)×  5)√  6)√
4. 1)B    2)A    3)B    4)A    5)A    6)B
5. 1) computer    2) thirty  3) fan  4) paint  5) picture-book
6. 1)B  2)D  3)E  4)A  5)C
7. floor  girl  bag  ruler  picture  teacher  cat  pen
8. bag  pencil-case  book  pencil-case  pen  pencil  ruler
9. 6 1 4 5 3 7 2
10. 1)×  2)×  3)√   

Unit 4
1
1. 2 4 5 1 3 6     
2. 1)B  2)A  3)B  4)A  5)B

2
1. 1) A  2) B  3) A  4) A     
2. B  D

3
2.5 1 4 2 6 3     
3. 1) room  2) teacher  3) home  4) classroom  5) friend  6) school
4
1.4 1 2 6 3 5     
2. 1)C  2)A  3)B  4)A  5)C

5
1. 1)A  2)B  3)B  4)A     
2. 1)B  2)A  3)C  4)C  5)B

6
1. desk  chair  door  window  bed     
2.1) √  2) ×  3) √  4) √  5) ×

Unit 5
1
1. 1) A  2)A  3) B  4) B       
2. 1) B  2) C  3) B

2
1. 1)A  2)B  3)B  4)B  5)A  6)A     
2. 1)A  2)C  3)D  4)B

3
1.1) ×  2) √  3)√  4) ×  5) ×  6)√  7) √  8) ×  9)√       
3. egg  milk  bread  water  milk  egg    water

4
1.3 1 2 4     
3. 1)C  2)B  3)C  4)A

5
2. 1)B  2)B  3)A  4)B  5)A  6)B

6
1.1) B  2)A  3)A  4)A  5)A  6)B

Unit 6
1
1. 1)A  2)B  3)A  4)A
2. 1)×  2)√  3)√  4)×  5)√  6)×

2
1. A  C  J  B  G
2. 1)B  2)B
3. 1)哭脸  2)笑脸  3)哭脸

3
1. 2 1 4 4 3 3 1 2       
2. father  mother  uncle  sister

4
1. Uncle—driver—strong and tall      Aunt—nurse—thin and short
  Grandpa—farmer—short but strong    Dad—doctor—tall and thin
2. 1)√  2)√  3)×  4)×   
3. C

5
1. aunt—a nurse  uncle—a baseball player  grandma—a teacher  brother—a driver
2. B  B  A  B

6
1. nurse  doctor  farmer  driver
2. Family members: sister, father, grandpa, uncle, aunt, brother, mother
  Jobs: nurse, farmer, teacher, doctor, driver

Recycle 2
1
1. 1) bathroom  2) kitchen  3) study    4) living room     
2. bedroom  desk  chair  window    bed  door

2
1. 1) eggs    2) rice    3) fish, rice    4) milk  bread     
2. 1)B  2)A  3)B  4)A  5)A

3
1. 1) 132  2) 213  3)123  4)321  5)231

Challenge 2
2.1) B  2)A  3)A  4)B  5)B  6)A  7)B  8)B     
4. 4 2 1 3 6 5
5. 1) painting  2) family  3) vegetable  4) thirteen  5) fridge  6) hamburger
  7) science  8) computer    9) English
6. 1) book  2) classroom  3) girl  4) bread  5) driver
8. 1) science  2) picture  3) Chinese book  4) baseball player

  5) playing computer games  6) long, thin     
10. 2 5 1 4 3
11. 1)A  2)B  3)A  4)B  5)B  6)A  7)A  8)B
12.  (  √  )    fish          ¥8.00
    (  √  )    beef          ¥10.00
    (  √  )    vegetable      ¥6.00
    (      )    chicken        ¥7.00
    (  √  )    noodles        ¥5.00
    (  √  )    soup          ¥3.50
    (  √  )    hot dog        ¥5.00
    (      )    hamburger      ¥8.00
    (      )    rice          ¥2.00
    (  √  )    French fries  ¥4.00
    (  √  )    Coke          ¥2.00
    (      )    juice          ¥2.00

                        Total: ¥43.50

五年级
Unit 1
1
1. 1) A    2) B    3) A
3. 1) tall    thin    2) short    strong    3) tall    strong    old

2
1. B    A    D    C
2. C    A    B

3
1. B    A Mr Lee  thin  old  Who's your P.E. teacher  What's he like  tall and strong
2. 1) Yao Ming.    2) He is tall and strong.

4
1. 1) A    2) B    3) B
2. 1) a principal    strict    2) a music teacher    active and funny

5 1. 1)      2)      3) ×    4) ×
2. 1) A    2) B    3) B    4) A
3. 2    3    1    4

6
1. 1) √    2)×    3)×
2. 1) Yes, she is.    2) Yes, she is.    3) He is Mr Huang, our music teacher.
  4) He is very smart, active and funny.

Unit 2
1
1. 2  4  3  5  1
3. Monday    Friday    Wednesday    Thursday    Tuesday

2
2. 1)哭脸      2)笑脸      3)笑脸

3
1. B
2. 1) What day is it today    2) It’s Wednesday

  3) We have Chinese, math, science and P.E. on Tuesdays
  4) What do you have on Wednesdays

4
1. 1) B    2) C    3) C
2. Saturdays    Sundays    do homework    read books    watch TV

5
2. 1) B    2) B    3) A

6
1. A    C    B
2. Amy: do homework, watch TV, play computer games and play ping-pong.
  Linda: I often do homework, read books, listen to music and do some housework.

Unit 3
1
2. ①②⑥⑦    ④③⑤⑧

3
2. 1) √      2) ×    3) √
3. tofu  potatoes  What do you have for lunch on Fridays    We have eggplant, green beans

4
1. 1)笑脸    2)哭脸    3)笑脸    4)笑脸    5)哭脸    6)笑脸  7)笑脸    8)笑脸
2. C    D    B    A 3. 2) sweet    3) salty    4) tasty    5) fresh    6) sour

5
2. Jat    Jat    Jim

6
2. 1) I like fish very much    2) what’s your favourite fruit

  3) No, I don’t like tomatoes

Recycle 1
1
2. 4    3    1    2
3. 1) thin    active    tofu    2) short    funny    Fish

2
1. A
2. 1) beef    2) tomatoes    3) potatoes    4) grapes    5) an apple    6) milk

3
1. tofu    pork    tomatoes    cabbage    pork    tomatoes

Challenge 1
1. 1) B    2) A    3) A    4) B    5) B    6) A
2. 1)笑脸    2)哭脸      3)哭脸    4)笑脸    5)笑脸    6)笑脸
4. 1) ×    2) √    3)×    4) √      5)×
5. 1) ×    2) ×    3) √      4) ×  5)×
6. 1) B    2) C      3) D    4) E    5) A
7. 1)×    2)×    3)×    4) 5) √
8. A    D    B    C
9. 1) A  tomatoes    2) B  fish    3) A  pork
11. It’s Thursday.    We have fish, tofu and rice for lunch.
She is my math teacher, Miss Lee.          Is she kind?

Unit 4
1
1. 1) A    2) B    3) B    4) B
3. 2) clean    3) sweep    4) water    5) cook the meals

3
1. 1) ×    2) ×    3) √      4) √
2. cook the meals    I can sweep the floor    What can you do

4
1. 1) B    2) A    3) A    4) B
2. B    E    C    A    D
3. cook    set the table    do the dishes    make the bed    play with the computer
  wash the clothes

5
1. 5    3    4    2    1
2. 1) √    2) √    3)×    4)× 

6
1. 1) set the table    I can    2) do the dishes    Yes, I can

  3) Can you make the bed    Yes, I can

Unit 5
1
1. 1) B    2) A    3) B    4) B
2. 2    8    4    3    7    5    6    1
3. curtain    trash bin    mirror    end tables

2
2. 1) end table    2) closet    3) trash bin    curtain
3. C

3
1. 1)笑脸    2)哭脸    3)哭脸    4)哭脸    5)哭脸
2. are    is    a bed, two end tables, a closet    nice curtains and an air-conditioner

4
1. 1)哭脸    2)笑脸      3)哭脸        4)笑脸
2. In    Under
3. 1)哭脸    2)笑脸    3)哭脸      4)笑脸      5)哭脸

5
1. 1) B    2) B    3) A    4) A
2. Amy    John    under    on    on    wall    near    end table    mirror    over

6
2. 1) beds  table / window  2) mirror  3) It’s under the table  4) Where is the family photo

Unit 6
1
1. 1) A    2) B    3) A    4) B
2. 1) lake    2) clouds    3) flowers    grass    4) forest
3. B. lake    C. forest    D. river    E. flowers    F. grass  G. path

2
1. 1) √    2) √      3)×      4) √      5)×    6)×
3. B

3
1. B    C    A 3. No, there isn’t    Yes, there is    Is there a lake / forest in the park

4
1. 5    1    4    2    3
2. B    A 3. 1) buildings    2) houses    3) road    4) bridge

5
1. 1) C    2) B    3) A
2. D    B    A    C

6
1. 1)×  2) √      3) √      4) √

Recycle 2
1
1. 1) B    2) C    3) C
2. 1)×    2) √      3)×  4)×  5) √

Challenge 2
1. 1) B    2) C    3) B    4) C    5) C    6) A
2. 1) B    2) C    3) C    4) A    5) C
5. Tuesday  science  read books  young  smart  mountains  Yes, there are  lake    potatoes
7. 1) √      2) √      3)×    4)×    5) √
8. B
10. 1) A    2) A    3) A    4) B
11. 2) mountain    3) river    4) bridge  5) path    6) house



六年级
Unit 1
1
1. B  C  D    A  E
2. 1) by bus      2) by train      3) on foot    by bike

2
1. C  A  B  F  D  E
3. on foot  by bus    by bike

3
1. on foot  by bike    by bus  by train / by car…
2. 1) B      2) A      3) A      4) B

4
3. traffic lights    traffic rules    stop    wait    go    traffic rules

5
2. How can I    by the No.8 bus
3. 1) on foot  by bus  on foot    2) near the post office

6 1. 1) B      2) A      3) B
2. 1) ×      2) ×      3) ×      4) ×

Unit 2
1
2. 2) zoo      3) bookstore      4) library    5) cinema      6) post office

2
2. 1) next to    2) behind  3) Where  opposite to

3
1. hospital  How    post office    hospital    next to
2. 1)hospital    near  2) library  next to    3) on foot
3. 3)→6) →1) →8) →2) →4)

4
2. 1) turn right    2) turn left  3) go straight  4) Stop  5) Wait
3. north    east    rainy    south    hot    west    snowy    plane

5
2. 1) ×      2) ×      3) √      4) ×    5) √
3. hospital  cinema  right    straight  left  on  right

6
2. 1) ×      2) √      3) ×      4) √    5) √    6) ×
3. 1) B    2) C  3) B    4)A

Unit 3
1
1. B    A    A    A

2
2. B  A  B  B  B
3. 1) D  2) C  3) A  4) B

3
2. 1)笑脸    2)笑脸    3)哭脸    4)哭脸
3. 2    4    3    1

4
2. Chinese dictionary  post card  magazine  comic book  newspaper
3. 1) B  2) C    3) A    4) B

5
3. Where are you  buy  What are you going to buy    When are you going  at

6
1. 1) B      2) B      3) A      4) B      5) B      6) A
2. read books    comic books    bookstore    8 o’clock
  1) He likes reading.
  2) He’s going to buy the books in the bookstore.
  3) He’s going to buy the books at 8 o’clock in the morning.
  4) He’s going to stay with John.

Recycle 1
1
1. 1) A    2) B    3) B    4) C
2. 1) A    2) A    3) B    4) B    5)A
3. 1) traffic lights    stop    wait    at a green light

  2) south  go to the north gate    you want to buy a magazine    go to the east gate

2
2. 1) √      2) ×      3) √      4) ×

3
1. 1) D      2)E      3) A    4)B      5) C
2. 1) east  2) park  car  3) father  magazines  4) fan    bus

Challenge 1
2. 1) B      2) A      3) B      4) B      5) B      6) A
3. 1) √      2) √      3) ×      4) ×      5) √      6) ×
4. 1) A    2) A    3) B    4) B    5) A
5. 1) How      2) Why      3) Where      4) When    5) What      6) Who
7. 1) E    2) B    3) D    4) F    5) C    6) A
8. ①  ③  ⑤  ②  ④
10. 1) ④  ②  ⑤  ①  ③  ⑥      2) ③  ①  ⑤  ⑥  ②  ④  ⑦
11. 1) √      2) ×      3)×      4) √      5) √
13. 1) library      2) He’s going to the park with his parents
    3) post office  4) ②  ④  ①  ③
14. 1) √  2) √  3) ×  4) √

Unit 4
1
2. 2) riding a bike  3) singing songs  4) playing the violin    5) making kites    6) diving

2
2. collecting stamps  making kites  likes diving    likes playing the violin    likes singing

3
1. 1) riding a bike    playing the violin    2) likes reading books  swimming

4
1. B  A  C  D
2. 1) C      2) A      3) D      4) B      5) E      6) F

5
1. 1) A      2) B      3) A      4) A
2. 1) she doesn’t      2) Yes  he does      3) teach English      she does

  4) Does Wu Yifan go to school on foot  he does

6
1. 1) No, he doesn’t.      2) He is a policeman.      3) He goes to work by car.
  4) No, he doesn’t.      5) Yes, he does.          6) Yes, he does.

2. gets up    goes    by bike    playing the violin    swimming  reading  writing goes 

Unit 5
1
2. E  D  G  A  F  C  B
3. teacher    by car    writer    singer    on foot    artist    TV reporter

2
1. ③  ②  ④  ⑥  ①  ⑤
2. 1) B      2) A      3) B      4) B      5) A

3
1. 1) ×      2) ×      3) √    4) √      5) √

4
2. salesperson    doctor    policeman    cleaner    farmers    student
3. C    D    A    B

5
1. 1) doctor  2) salesperson  3) cleaner  4) artist    5) teacher
2. 1) doctor    Where    How    by car

  2) What    singer    Where does she work How does she go to work    by plane
3. 1) E  2) D  3) C  4) A  5)B

6
2. 1) B    2) B    3) C    4) C    5) C
3. 1) engineer  2) salesperson  3) Where does Mark work  4) He often goes to work on foot

Unit 6
1
1.④ ③ ① ②
2. 1) A  2) B  3) A  4) A
3. 1) ai  2_ ou  3) ea  4) ar
4. 1) China      2) Where does Sarah come from      3) comes from Australia   
  4) Where does the rain come from    It comes from

2
2. rain    Where    comes    vapour    water    How    sun

3
1. Rain  rain    come    dropping  dropping    dropping
2. sun    cloud    drink    wash    river    sea    wate
3. sunny    sleeps    hot    sky    Mr Wind    drops  cloud  heavy  fall down  sun  warm

4
1. seed    flower    water    sprout    plant
2. 1) soil    2) sun    3) water    4) sprout    5) flower
3. 1)→6)→4)→5)→7)

5
1. 1) A    2) B    3) B    4) A
2. B  A  D  F  E

6
1. 1) ×  2) ×  3) ×  4) ×  5) √
2. 1) He’s in the garden.      2) He looks for some water.      3) He is very thirsty.
  4) Yes, he does.      5) It comes from a young girl.

Recycle 2
1
2. D    B    C    A
3. playing the violin    plays the violin    skating    skates    playing football
  plays football    watching TV    watches TV    flying kites    flies kites

2
3. 1) nurse    2) She is a cleaner.  3) He is a TV reporter.    4) He is a salesperson.
  5) He is a driver.    6) She is an actress.

3
1. ③ ① ⑤ ② ④
2. 1) seed      2) soil      3) water      4) plant      5) hobbies
3. soil    sun    water    sprout
4. river    sky    cloud    water drop

Challenge 2
1. 1) A    2) A    3) A    4) B    5) B    6) A    7) A    8) B    9) B    10) A
2. ⑤ ③ ④ ② ①
4. 1) √    2) ×    3) ×      4) ×    5) √
7. 1) A      2) B      3) A      4) A      5) A      6) B      7) B      8) A
8. 1) ×      2) √      3) √      4) ×      5) ×      6) √
11. 1) favourite      2) leaf      3) straight      4) drink      5) foot      6) turn
12. c  a  b  d  e
13. 1) lights  stop  go  wait    2) cleaner    3) Where    4) hospital    5) riding
15. 1) Tom is his new pen pal.  2) He comes from New York.  3) He goes to school by bus.

    4) He likes playing football and watching TV.  5) No, he doesn't.  6) He is a teacher.

    7) She works in a company.      8) She likes singing songs and playing the violin.
16. Japan  lives  has  likes  makes  have  famil
TOP

2014-02-26 19:54 |只看楼主 1# 字体大小:
  转播我的微博
三年级
Unit 1
1
2. 5  4  1  2  3

2
2. 3  2  6  5  4

4
2. 2  3  1  4  5

5
1. 3  6  1  4  5  2

Unit 2
3
1. 1  5  4  3  2

4
1. 1  3  5  2  6  4
2. 1) D    2) A    3) C    4) E    5) B

Unit 3

1. 3  1  5  4  2

Recycle 1

1. 2  4  6  1  3  5

Challenge 1
5. 1  4  2  5  6  3
6. 2) mouth  3) school  4) bag    5) red    6) book
7. 1) purple    2) orange    3) green    4) pink

Unit 4
2
2. 3  5  4  6  1  2


2. 2  4  3  4

5
2. 100  3  2

Unit 5
4
1. 3  4  2  1

5
2. 1) ④    2) ⑤    3) ③④  4) ⑤⑥

Unit 6
1
1. 4  6  2  3  5  1

2
1. 2) 9    3) 10    4) 7    5) 1    6) 5

3
1. 1) 110  B    2) 120  C    3) 119  A    4) 121  E    5) 96315  F    6) 114  D

6
2. √  ×  ×  √  √

Recycle 2

1. 2  4  6  1  5  3
2. 6  3  1  5  2  4

2
1. bird

Challenge 2
3. F  B  A  G  C  D  E
6. C  A  B  F  D  E
8. 1) pen    2) kite    3) school    4) juice    5) doll    6) elephant
12. 1) ACB    2) CBA    3) ACBD    4) BACD    5) BACDE



四年级
Unit 1
1.
1. 2  2  8  20  40  4  6
2. 2  4  1  3
3.横向:board,  window,  door,  picture,  classroom
  纵向:desk,  chair,  light

2
1. 1) A  C      2) C  A      3) B  B
2. B  C  A  D

3
2. Ee  Cc  Bb  Aa  Dd
3. √  ×    √

4
2. computer teacher's desk  light wall fan  picture, classroom  door board  picture

5
1.1)哭脸  2)笑脸    3)笑脸    4)哭脸
2. D  C  B  A     
3. B

6
1. 1) Ff      2) Gg      3) Cc      4) Ii      5) Bb      6) Hh
2. √  ×  ×  √

Unit 2
1
1. 15  9  11  14  12  24  17     
2. E  A  C  B  D

2
1. 1)×  2)√    3)√  4)×     
3. 5  4  3  2  6

3
3. bag  pencil  pen

4
1. 1) 20    2) 15    3) 42    4) 23    5) 45    6) 7    7) 40    8) 8    9) 30
3. 2) 18  20      3) 39  41      4) 31  33    5) 16  18      6) 44  46

5
1. 1)A  2)A  3)B  4)A     
2. A  D  C  B

6
1. 1) B, pencil-case      2) A, book      3) A, ruler      4) A, pencil      5) B, bag

Unit 3
1
1. 1)B  2)A  3)A  4)B
2. 1)×  2)√  3)√  4)×  5)×

2
1.1)哭脸  2)笑脸  3)哭脸
2. 1)C  2)A  3)B

3
1. umbrella  under  USA  snake  teacher  tiger  vest  van
3. teacher  pencil  student  ruler

4
1. 1)A    2)B    3)B  4)A       
3. 1)Yes  2)No  3)No  4)Yes

5
1. 1)A  2)B       
2. B  C  A     
3. He  boy  He  small  big,  He  sports  His  Ben

6
2. 1)girl  2)boy  3)friend  4)teacher  5)student     
3. 1)笑脸  2)笑脸    3)哭脸  4)哭脸

Recycle 1
1
1. 2  4  1  3  6  5
3. bag  book  ruler  pencil  teacher  student  boy  girl

2
2. 15  56  35  48  18

Challenge 1
1. 1)笑脸  2)哭脸  3)哭脸  4)笑脸  5)笑脸
2. 1)C  2)A  3)B  4)C  5)C
3. 1)×  2)×  3)×  4)×  5)√  6)√
4. 1)B    2)A    3)B    4)A    5)A    6)B
5. 1) computer    2) thirty  3) fan  4) paint  5) picture-book
6. 1)B  2)D  3)E  4)A  5)C
7. floor  girl  bag  ruler  picture  teacher  cat  pen
8. bag  pencil-case  book  pencil-case  pen  pencil  ruler
9. 6 1 4 5 3 7 2
10. 1)×  2)×  3)√   

Unit 4
1
1. 2 4 5 1 3 6     
2. 1)B  2)A  3)B  4)A  5)B

2
1. 1) A  2) B  3) A  4) A     
2. B  D

3
2.5 1 4 2 6 3     
3. 1) room  2) teacher  3) home  4) classroom  5) friend  6) school
4
1.4 1 2 6 3 5     
2. 1)C  2)A  3)B  4)A  5)C

5
1. 1)A  2)B  3)B  4)A     
2. 1)B  2)A  3)C  4)C  5)B

6
1. desk  chair  door  window  bed     
2.1) √  2) ×  3) √  4) √  5) ×

Unit 5
1
1. 1) A  2)A  3) B  4) B       
2. 1) B  2) C  3) B

2
1. 1)A  2)B  3)B  4)B  5)A  6)A     
2. 1)A  2)C  3)D  4)B

3
1.1) ×  2) √  3)√  4) ×  5) ×  6)√  7) √  8) ×  9)√       
3. egg  milk  bread  water  milk  egg    water

4
1.3 1 2 4     
3. 1)C  2)B  3)C  4)A

5
2. 1)B  2)B  3)A  4)B  5)A  6)B

6
1.1) B  2)A  3)A  4)A  5)A  6)B

Unit 6
1
1. 1)A  2)B  3)A  4)A
2. 1)×  2)√  3)√  4)×  5)√  6)×

2
1. A  C  J  B  G
2. 1)B  2)B
3. 1)哭脸  2)笑脸  3)哭脸

3
1. 2 1 4 4 3 3 1 2       
2. father  mother  uncle  sister

4
1. Uncle—driver—strong and tall      Aunt—nurse—thin and short
  Grandpa—farmer—short but strong    Dad—doctor—tall and thin
2. 1)√  2)√  3)×  4)×   
3. C

5
1. aunt—a nurse  uncle—a baseball player  grandma—a teacher  brother—a driver
2. B  B  A  B

6
1. nurse  doctor  farmer  driver
2. Family members: sister, father, grandpa, uncle, aunt, brother, mother
  Jobs: nurse, farmer, teacher, doctor, driver

Recycle 2
1
1. 1) bathroom  2) kitchen  3) study    4) living room     
2. bedroom  desk  chair  window    bed  door

2
1. 1) eggs    2) rice    3) fish, rice    4) milk  bread     
2. 1)B  2)A  3)B  4)A  5)A

3
1. 1) 132  2) 213  3)123  4)321  5)231

Challenge 2
2.1) B  2)A  3)A  4)B  5)B  6)A  7)B  8)B     
4. 4 2 1 3 6 5
5. 1) painting  2) family  3) vegetable  4) thirteen  5) fridge  6) hamburger
  7) science  8) computer    9) English
6. 1) book  2) classroom  3) girl  4) bread  5) driver
8. 1) science  2) picture  3) Chinese book  4) baseball player

  5) playing computer games  6) long, thin     
10. 2 5 1 4 3
11. 1)A  2)B  3)A  4)B  5)B  6)A  7)A  8)B
12.  (  √  )    fish          ¥8.00
    (  √  )    beef          ¥10.00
    (  √  )    vegetable      ¥6.00
    (      )    chicken        ¥7.00
    (  √  )    noodles        ¥5.00
    (  √  )    soup          ¥3.50
    (  √  )    hot dog        ¥5.00
    (      )    hamburger      ¥8.00
    (      )    rice          ¥2.00
    (  √  )    French fries  ¥4.00
    (  √  )    Coke          ¥2.00
    (      )    juice          ¥2.00

                        Total: ¥43.50

五年级
Unit 1
1
1. 1) A    2) B    3) A
3. 1) tall    thin    2) short    strong    3) tall    strong    old

2
1. B    A    D    C
2. C    A    B

3
1. B    A Mr Lee  thin  old  Who's your P.E. teacher  What's he like  tall and strong
2. 1) Yao Ming.    2) He is tall and strong.

4
1. 1) A    2) B    3) B
2. 1) a principal    strict    2) a music teacher    active and funny

5 1. 1)      2)      3) ×    4) ×
2. 1) A    2) B    3) B    4) A
3. 2    3    1    4

6
1. 1) √    2)×    3)×
2. 1) Yes, she is.    2) Yes, she is.    3) He is Mr Huang, our music teacher.
  4) He is very smart, active and funny.

Unit 2
1
1. 2  4  3  5  1
3. Monday    Friday    Wednesday    Thursday    Tuesday

2
2. 1)哭脸      2)笑脸      3)笑脸

3
1. B
2. 1) What day is it today    2) It’s Wednesday

  3) We have Chinese, math, science and P.E. on Tuesdays
  4) What do you have on Wednesdays

4
1. 1) B    2) C    3) C
2. Saturdays    Sundays    do homework    read books    watch TV

5
2. 1) B    2) B    3) A

6
1. A    C    B
2. Amy: do homework, watch TV, play computer games and play ping-pong.
  Linda: I often do homework, read books, listen to music and do some housework.

Unit 3
1
2. ①②⑥⑦    ④③⑤⑧

3
2. 1) √      2) ×    3) √
3. tofu  potatoes  What do you have for lunch on Fridays    We have eggplant, green beans

4
1. 1)笑脸    2)哭脸    3)笑脸    4)笑脸    5)哭脸    6)笑脸  7)笑脸    8)笑脸
2. C    D    B    A 3. 2) sweet    3) salty    4) tasty    5) fresh    6) sour

5
2. Jat    Jat    Jim

6
2. 1) I like fish very much    2) what’s your favourite fruit

  3) No, I don’t like tomatoes

Recycle 1
1
2. 4    3    1    2
3. 1) thin    active    tofu    2) short    funny    Fish

2
1. A
2. 1) beef    2) tomatoes    3) potatoes    4) grapes    5) an apple    6) milk

3
1. tofu    pork    tomatoes    cabbage    pork    tomatoes

Challenge 1
1. 1) B    2) A    3) A    4) B    5) B    6) A
2. 1)笑脸    2)哭脸      3)哭脸    4)笑脸    5)笑脸    6)笑脸
4. 1) ×    2) √    3)×    4) √      5)×
5. 1) ×    2) ×    3) √      4) ×  5)×
6. 1) B    2) C      3) D    4) E    5) A
7. 1)×    2)×    3)×    4) 5) √
8. A    D    B    C
9. 1) A  tomatoes    2) B  fish    3) A  pork
11. It’s Thursday.    We have fish, tofu and rice for lunch.
She is my math teacher, Miss Lee.          Is she kind?

Unit 4
1
1. 1) A    2) B    3) B    4) B
3. 2) clean    3) sweep    4) water    5) cook the meals

3
1. 1) ×    2) ×    3) √      4) √
2. cook the meals    I can sweep the floor    What can you do

4
1. 1) B    2) A    3) A    4) B
2. B    E    C    A    D
3. cook    set the table    do the dishes    make the bed    play with the computer
  wash the clothes

5
1. 5    3    4    2    1
2. 1) √    2) √    3)×    4)× 

6
1. 1) set the table    I can    2) do the dishes    Yes, I can

  3) Can you make the bed    Yes, I can

Unit 5
1
1. 1) B    2) A    3) B    4) B
2. 2    8    4    3    7    5    6    1
3. curtain    trash bin    mirror    end tables

2
2. 1) end table    2) closet    3) trash bin    curtain
3. C

3
1. 1)笑脸    2)哭脸    3)哭脸    4)哭脸    5)哭脸
2. are    is    a bed, two end tables, a closet    nice curtains and an air-conditioner

4
1. 1)哭脸    2)笑脸      3)哭脸        4)笑脸
2. In    Under
3. 1)哭脸    2)笑脸    3)哭脸      4)笑脸      5)哭脸

5
1. 1) B    2) B    3) A    4) A
2. Amy    John    under    on    on    wall    near    end table    mirror    over

6
2. 1) beds  table / window  2) mirror  3) It’s under the table  4) Where is the family photo

Unit 6
1
1. 1) A    2) B    3) A    4) B
2. 1) lake    2) clouds    3) flowers    grass    4) forest
3. B. lake    C. forest    D. river    E. flowers    F. grass  G. path

2
1. 1) √    2) √      3)×      4) √      5)×    6)×
3. B

3
1. B    C    A 3. No, there isn’t    Yes, there is    Is there a lake / forest in the park

4
1. 5    1    4    2    3
2. B    A 3. 1) buildings    2) houses    3) road    4) bridge

5
1. 1) C    2) B    3) A
2. D    B    A    C

6
1. 1)×  2) √      3) √      4) √

Recycle 2
1
1. 1) B    2) C    3) C
2. 1)×    2) √      3)×  4)×  5) √

Challenge 2
1. 1) B    2) C    3) B    4) C    5) C    6) A
2. 1) B    2) C    3) C    4) A    5) C
5. Tuesday  science  read books  young  smart  mountains  Yes, there are  lake    potatoes
7. 1) √      2) √      3)×    4)×    5) √
8. B
10. 1) A    2) A    3) A    4) B
11. 2) mountain    3) river    4) bridge  5) path    6) house



六年级
Unit 1
1
1. B  C  D    A  E
2. 1) by bus      2) by train      3) on foot    by bike

2
1. C  A  B  F  D  E
3. on foot  by bus    by bike

3
1. on foot  by bike    by bus  by train / by car…
2. 1) B      2) A      3) A      4) B

4
3. traffic lights    traffic rules    stop    wait    go    traffic rules

5
2. How can I    by the No.8 bus
3. 1) on foot  by bus  on foot    2) near the post office

6 1. 1) B      2) A      3) B
2. 1) ×      2) ×      3) ×      4) ×

Unit 2
1
2. 2) zoo      3) bookstore      4) library    5) cinema      6) post office

2
2. 1) next to    2) behind  3) Where  opposite to

3
1. hospital  How    post office    hospital    next to
2. 1)hospital    near  2) library  next to    3) on foot
3. 3)→6) →1) →8) →2) →4)

4
2. 1) turn right    2) turn left  3) go straight  4) Stop  5) Wait
3. north    east    rainy    south    hot    west    snowy    plane

5
2. 1) ×      2) ×      3) √      4) ×    5) √
3. hospital  cinema  right    straight  left  on  right

6
2. 1) ×      2) √      3) ×      4) √    5) √    6) ×
3. 1) B    2) C  3) B    4)A

Unit 3
1
1. B    A    A    A

2
2. B  A  B  B  B
3. 1) D  2) C  3) A  4) B

3
2. 1)笑脸    2)笑脸    3)哭脸    4)哭脸
3. 2    4    3    1

4
2. Chinese dictionary  post card  magazine  comic book  newspaper
3. 1) B  2) C    3) A    4) B

5
3. Where are you  buy  What are you going to buy    When are you going  at

6
1. 1) B      2) B      3) A      4) B      5) B      6) A
2. read books    comic books    bookstore    8 o’clock
  1) He likes reading.
  2) He’s going to buy the books in the bookstore.
  3) He’s going to buy the books at 8 o’clock in the morning.
  4) He’s going to stay with John.

Recycle 1
1
1. 1) A    2) B    3) B    4) C
2. 1) A    2) A    3) B    4) B    5)A
3. 1) traffic lights    stop    wait    at a green light

  2) south  go to the north gate    you want to buy a magazine    go to the east gate

2
2. 1) √      2) ×      3) √      4) ×

3
1. 1) D      2)E      3) A    4)B      5) C
2. 1) east  2) park  car  3) father  magazines  4) fan    bus

Challenge 1
2. 1) B      2) A      3) B      4) B      5) B      6) A
3. 1) √      2) √      3) ×      4) ×      5) √      6) ×
4. 1) A    2) A    3) B    4) B    5) A
5. 1) How      2) Why      3) Where      4) When    5) What      6) Who
7. 1) E    2) B    3) D    4) F    5) C    6) A
8. ①  ③  ⑤  ②  ④
10. 1) ④  ②  ⑤  ①  ③  ⑥      2) ③  ①  ⑤  ⑥  ②  ④  ⑦
11. 1) √      2) ×      3)×      4) √      5) √
13. 1) library      2) He’s going to the park with his parents
    3) post office  4) ②  ④  ①  ③
14. 1) √  2) √  3) ×  4) √

Unit 4
1
2. 2) riding a bike  3) singing songs  4) playing the violin    5) making kites    6) diving

2
2. collecting stamps  making kites  likes diving    likes playing the violin    likes singing

3
1. 1) riding a bike    playing the violin    2) likes reading books  swimming

4
1. B  A  C  D
2. 1) C      2) A      3) D      4) B      5) E      6) F

5
1. 1) A      2) B      3) A      4) A
2. 1) she doesn’t      2) Yes  he does      3) teach English      she does

  4) Does Wu Yifan go to school on foot  he does

6
1. 1) No, he doesn’t.      2) He is a policeman.      3) He goes to work by car.
  4) No, he doesn’t.      5) Yes, he does.          6) Yes, he does.

2. gets up    goes    by bike    playing the violin    swimming  reading  writing goes 

Unit 5
1
2. E  D  G  A  F  C  B
3. teacher    by car    writer    singer    on foot    artist    TV reporter

2
1. ③  ②  ④  ⑥  ①  ⑤
2. 1) B      2) A      3) B      4) B      5) A

3
1. 1) ×      2) ×      3) √    4) √      5) √

4
2. salesperson    doctor    policeman    cleaner    farmers    student
3. C    D    A    B

5
1. 1) doctor  2) salesperson  3) cleaner  4) artist    5) teacher
2. 1) doctor    Where    How    by car

  2) What    singer    Where does she work How does she go to work    by plane
3. 1) E  2) D  3) C  4) A  5)B

6
2. 1) B    2) B    3) C    4) C    5) C
3. 1) engineer  2) salesperson  3) Where does Mark work  4) He often goes to work on foot

Unit 6
1
1.④ ③ ① ②
2. 1) A  2) B  3) A  4) A
3. 1) ai  2_ ou  3) ea  4) ar
4. 1) China      2) Where does Sarah come from      3) comes from Australia   
  4) Where does the rain come from    It comes from

2
2. rain    Where    comes    vapour    water    How    sun

3
1. Rain  rain    come    dropping  dropping    dropping
2. sun    cloud    drink    wash    river    sea    wate
3. sunny    sleeps    hot    sky    Mr Wind    drops  cloud  heavy  fall down  sun  warm

4
1. seed    flower    water    sprout    plant
2. 1) soil    2) sun    3) water    4) sprout    5) flower
3. 1)→6)→4)→5)→7)

5
1. 1) A    2) B    3) B    4) A
2. B  A  D  F  E

6
1. 1) ×  2) ×  3) ×  4) ×  5) √
2. 1) He’s in the garden.      2) He looks for some water.      3) He is very thirsty.
  4) Yes, he does.      5) It comes from a young girl.

Recycle 2
1
2. D    B    C    A
3. playing the violin    plays the violin    skating    skates    playing football
  plays football    watching TV    watches TV    flying kites    flies kites

2
3. 1) nurse    2) She is a cleaner.  3) He is a TV reporter.    4) He is a salesperson.
  5) He is a driver.    6) She is an actress.

3
1. ③ ① ⑤ ② ④
2. 1) seed      2) soil      3) water      4) plant      5) hobbies
3. soil    sun    water    sprout
4. river    sky    cloud    water drop

Challenge 2
1. 1) A    2) A    3) A    4) B    5) B    6) A    7) A    8) B    9) B    10) A
2. ⑤ ③ ④ ② ①
4. 1) √    2) ×    3) ×      4) ×    5) √
7. 1) A      2) B      3) A      4) A      5) A      6) B      7) B      8) A
8. 1) ×      2) √      3) √      4) ×      5) ×      6) √
11. 1) favourite      2) leaf      3) straight      4) drink      5) foot      6) turn
12. c  a  b  d  e
13. 1) lights  stop  go  wait    2) cleaner    3) Where    4) hospital    5) riding
15. 1) Tom is his new pen pal.  2) He comes from New York.  3) He goes to school by bus.

    4) He likes playing football and watching TV.  5) No, he doesn't.  6) He is a teacher.

    7) She works in a company.      8) She likes singing songs and playing the violin.
16. Japan  lives  has  likes  makes  have  famil

TOP
http://bbs.kingsunsoft.com/usercpprofile.aspx
TOP